Foto af antenne hos medlem

Foreningen Samsø Bredbånd tilbyder trådløst internet med en kapacitet på op til 20 megabit (Mbit) download og upload. Prisen er kun på kr. 125,- pr. måned incl. moms.

Vær opmærksom på, at der er frit dataforbrug. Der kommer altså ikke ekstraregninger, hvis dataforbruget er stort f.eks. som følge af at man ser tv eller film via nettet. Det kan ellers være tilfældet, hvis man går på nettet via en såkaldt dongle koblet op på et mobilt bredbånd, altså 3G eller det nye LTE (4G). Ingen af disse abonnementspakker rummer frit dataforbrug.

Den høje download-hastighed, som foreningen tilbyder, reducerer ventetiden, når man har klikket, og det er slut med “hakkende” levende billeder.

Den høje upload-hastighed er en fordel, for eksempel når erhvervslivet skal sende store filer, og når du uploader fotos til album på nettet.

Du får dette

Det udstyr, der leveres
Hvid udendørs modtager, sort indendørs boks, fastgøringsstrips, el-ledning og datakabel

Vi leverer en standard klar-til-brug løsning med trådløs standardrouter. Dette koster 1500 kr.

Er der særlige forhold, der gør sig gældende, betales dog separat for det.

Forudsætning for at blive tilknyttet Samsø Bredbånd er et medlemskab af foreningen (kr. 100 årligt), samt betalt tilslutning.

Frit udsyn bedst

En stabil forbindelse kræver direkte udsyn fra sendemasten til husstandens modtager, hvilket kan kræve beskæring af træer og lignende. Med frit udsyn kan du komme på nettet med en hastighed på op til 20 Mbit i download og upload.

Erfaringen har dog vist, at i enkelte tilfælde kan der også opnås en tilfredsstillende forbindelse uden direkte udsyn til sendemast, men ikke helt op til 20 Mbit.

Du kan bestille HER.

OBS: Foreningen udbyder ikke oprettelse af mailadresser. Årsagen er, at langt de fleste brugere allerede har egen mailadresse, og at man kan få problemer, hvis ens mail er knyttet til et specielt net, hvis man for eksempel flytter. Har du ikke en mailadresse, så kan du oprette en gratis for eksempel via Google (Gmail) eller Microsoft (Live).

Scroll to Top