Det går rigtig godt med udbygningstakten af fordelingspunkter, og der bliver hele tiden tilsluttet flere medlemmer – det aktuelle tal kan følges på hjemmesidens forside.
De næste områder, der forsøges tilsluttet bliver Permelille, Hårdmark, Tanderup, Pillemark og Ilse Made. Desuden skal dækningen i Brundby gøres bedre, ligesom der også ønskes en bedre dækning i Besserområdet.
Sommerhusområderne står også på ønskesedlen, så Vesterløkken og Mårup Østerstrand også kan få billigt internet med høj hastighed til beboere og gæster.

Opfyldelse af formålsparagraf

Så foreningens formål om at få billigt og hurtigt internet til så meget af Samsø som muligt søges stadigt opfyldt, selvom det ikke går så hurtigt, som vi kunne ønske. Dog er vi nået langt, og med de umiddelbart næste fordelingspunkter vil der snart være etableret mindst et fordelingspunkt i de fleste af Samsøs byer.

Derefter forestår arbejdet med at komme videre ud til de mindre områder, hvor der skal findes nogle økonomisk og teknisk fornuftige løsninger, for at vi kan komme nærmere opfyldelsen af formålsparagraffen.

Scroll to Top