Vinderen af lodtrækningen 13 feb. 2019

Den heldige vinder af den gratis TV-pakke i tre måneder blev Jørn Samsø. Lodtrækningen blev foretaget af Thorsten Arnold og Richard Zeuthen blandt dem, der bestilte TV-pakke i løbet af Samsø Bredbånds Åbent Hus-arrangement den 13. februar. Husk at du kan komme ind på vores kontor i Langgade 42 hver lørdag mellem kl. 10 og 13, hvis du har spørgsmål om TV og internet i forbindelse med udrulningen af fiber på Samsø.

Pressemeddelelse om fiber på Samsø

Efter vedtagelsen om fiber på Samsø på den ekstraordinære generalforsamling d. 29. september blev der udsendt en pressemeddelelse.
Få pressemeddelelsen vist ved at trykke på overskriften.

Opgradering af senderne i Kolby

Nogle af senderne i Kolbyområdet bliver opgraderet torsdag d 31. maj kl. 9-12. De af vores kunder, der er koblet på Kolbysenderne, vil derfor kunne opleve kortere afbrydelser af internetforbindelsen i dette tidsrum. De berørte skulle have modtaget SMS-besked om det (hvis dette ikke er tilfældet, så venligst kontakt os med oplysning om hvilket mobilnr, der er gældende).

1500 tilsluttede medlemmer

Den 15. april 2018 nåede vi op på at have 1500 tilsluttede medlemmer – 5½ år efter Samsø Bredbånd blev stiftet. Formålet med Samsø Bredbånd har helt fra starten været at sikre internet til så stor en del af Samsø som muligt. Og nu er vi så nået op på at have lidt under halvdelen af samtlige husstande  tilsluttet. Der regnes med omkring 3700 ejendomme på Samsø, inklusive sommerhusene, som jo også har behov for internet. Vi fortsætter selvfølgelig med at få dækket så meget af øen som muligt, og vores teknikere udtænker jævnligt nye planer for, hvordan vi kommer videre. I øjeblikket har vi stor fokus på sommerhusområderne, Vesterløkken og Mårup Østerstrand, hvor der i øvrigt også er en hel del fastboende. Desuden er vi i fuld gang med at få etableret sendepunkt på Møllebakken i Tranebjerg. Men det er noget, der tager lang tid at få fuldstændig færdiggjort, så vi forventer, at der vil gå ca 2 år, før den er i fuld drift.

Generalforsamling 2018

Så er det tid for afholdelse af den ordinære generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne, se nærmere her. Tid Tirsdag den 20. marts kl. 19.30 Sted Sælvigbugtens Camping

Jubilæumsmagasinet

Jubilæumsmagasin

Samsø Bredbånd har i anledningen af vores 5 års jubilæum fået lavet et jubilæumsmagasin, som kan hentes hos os på Langgade 42 i Tranebjerg. Magasinet kan desuden hentes hos Dagli’Brugsen i Ballen og Mårup, hos Euronics Bissø, på Flinchs Hotel, Energiakademiet, Stay-by-Stage (tidl. Nordby Kro) og andre steder. Du kan også kigge på det her.

Scroll til toppen