Samsø Bredbånds kunder får automatisk fiber

Hvis du har en fungerende internetforbindelse hos Samsø Bredbånd, får du automatisk lagt fiber ind, og det koster ikke noget ekstra. Du vil blive kontaktet af en af vores teknikere for at aftale et møde, når der bliver rullet fiber ud i det område, du bor i.

På mødet aftaler I de nærmere detaljer, f.eks. hvor fiberen skal lægges, og hvor den skal føres ind i huset.

Ønsker du at få fiber lagt ind

Hvis du ønsker at få en fiberforbindelse, når der rulles fiber ud i det område, du bor i, kan du bestille installation via Samsø Bredbånd (1995 kr).

Du vil modtage en faktura fra Fibia, men det er en af Samsø Bredbånds teknikere, der kontakter dig for at aftale et møde, når der bliver rullet fiber ud i det område, du bor i.

På mødet aftaler I de nærmere detaljer, f.eks. hvor fiberen skal lægges, og hvor den skal føres ind i huset.

Når graveholdet går i gang i dit område

For at kunne overholde tidsplanen, holder graveholdene sig til de arbejdsplaner, der lægges flere uger i forvejen. Du skal derfor bestille installation i god tid, da det vil være for sent at bestille fiber, når graveholdet går i gang i dit område.

Hvis du ikke har internet fra Samsø Bredbånd i forvejen, og du ønsker at få lagt fiber ind, er det vigtigt, at du bestiller fiberinstallation via Samsø Bredbånd i god tid. Det vil sige i løbet af januar måned for de første områder. Se nærmere under udrulningsplaner.

Samsø Bredbånd slukker for signalet

Når fiberen er rullet ud og alle Samsø Bredbånds kunder i det pågældende område har fået mulighed for at tilslutte sig, lukkes Samsø Bredbånds signal i området.

Derefter kan man kun få internet via fiber fra Fibia.

Scroll til toppen