Dette betaler du for

Samsø Bredbånd tilbyder internet med en kapacitet på op til 20 Mbit download og upload.

Prisen er kr. 125,- pr. måned incl. moms. 

Der er frit dataforbrug. Der kommer altså ikke nogen ekstraregning, hvis man ser tv eller film via nettet. Det kan man ellers risikere, hvis man går på nettet via mobilt bredbånd. 

Den høje download-hastighed reducerer ventetiden, når man har klikket, og det er slut med “hakkende” levende billeder. 

Den høje upload-hastighed er en fordel, hvis man har behov for at sende store filer til samarbejdspartnere, eller når man uploader fotos til nettet.

Internettet er klar, når teknikerne kører

Samsø Bredbånds teknikere installerer en klar-til-brug standardløsning, inklusive en trådløs router.

Er der særlige forhold, der gør sig gældende, så der skal sættes antennemast, beslag eller lignede op, betales dette separat på en efterfølgende faktura.

Forudsætning for at blive tilknyttet Samsø Bredbånd er et medlemskab af foreningen, samt betalt tilslutning, se abonnementsvilkårene her.

Den trådløse router, der følger med, er en standardrouter, der kan klare de mest almindelige internetopgaver. Men, hvis man har behov for meget streaming, har et stort hus eller andre tungere opgaver, vil vi anbefale, at man anskaffer sig en større og kraftigere router.

Frit sigte er bedst

En stabil forbindelse kræver direkte udsyn fra sendemasten til husstandens modtager, hvilket kan kræve beskæring af træer og lignende. Med frit udsyn kan du komme på nettet med en hastighed på op til 20 Mbit i download og upload.

Erfaringen har dog vist, at det i enkelte tilfælde er muligt at opnå en tilfredsstillende forbindelse uden direkte udsyn til sendemast, men så får man ikke helt op til 20 Mbit.

Du kan bestille HER.

Priser

Oprettelse og tilslutning

Installation af internetforbindelse med trådløs router

1650 kr
Abonnement

Månedligt abonnement, som opkræves kvartalsvis

125 kr
Kontingent

Medlemskontingent, opkræves en gang om året

150 kr

E-mail

Samsø Bredbånd stiller ikke e-mailadresser til rådighed for medlemmerne. 

I stedet anbefaler vi, at man får sig en web-mail. Det kan være Microsofts Live-mail, Googles Gmail, Hotmail, Yahoo eller lignende. Man kan også købe sig et domænenavn, og så oprette sin helt egen e-mailadresse. Det gøres nemmest via et webhotel.

Internet

En internetforbindelse fra Samsø Bredbånd har en kapacitet på op til 20 megabit i både download og upload. Prisen er kr. 125,- pr. måned incl. moms, og der kommer ingen ekstraregning, hvis dataforbruget er stort.

Trådløs router

Samsø Bredbånd leverer en trådløs router med ved installeringen af internetforbindelsen. Det er en standardrouter, der kan benyttes af de fleste. 

Er man mange i husstanden, har et stort hus, eller streamer meget, kan man med fordel anskaffe sin egen, kraftigere router. Den router, der følger med, passer sammen med den strømforsyning, vi leverer, således at vi har nemmere ved at hjælpe ved fejlmeldinger.

IP-telefoni

Et hurtigt internet kan benyttes til fastnettelefoni, såkaldt ip-telefoni. Man kan købe en decideret ip-telefon, og så blot slutte den til sin router, eller man kan vælge at beholde sin gamle telefon og så købe en adapter, der omformer det digitale signal fra internettet til et analogt signal, som den gamle telefon bruger.

Samsø Bredbånd har indgået et samarbejde med Fonet om markedsføring af ip-telefoni fra Fonet på Samsø. Bestilling af ip-telefoni foregår på Fonets hjemmeside.