Fiber fra 1. maj 2019

Den 1. maj 2019 begynder Fibia at rulle fiberforbindelser ud til Samsø Bredbånds kunder. Man kan således spare penge ved at bestille internet hos Samsø Bredbånd inden skærings-datoen, som formentlig vil ligge omkring 1. marts 2019. Bestil her.

Når først der er rullet fiber ud et område, lukker Samsø Bredbånd for signalet i det pågældende område.

Alle får en 100/100 Mbit forbindelse med trådløs router og sikkerhedspakke. Abonnementsprisen er reduceret de første 6 måneder, så man skal betale 229 kr pr måned. Prisen stiger efter de 6 måneder til 319 kr pr måned.

Man kan så efter de 6 måneder vælge at få et 10/10 Mbit-forbindelse til 229 kr pr måned, hvis man ikke bruger sit internet til andet end email og almindelig internetsurfing.

Praktiske oplysninger om fiber

Er man kunde hos Samsø Bredbånd, skal man ikke foretage sig noget. Man får automatisk lagt fiber ind.

Der følger en trådløs router med, som bliver installeret samtidig med at fiberen bliver ført ind i huset. 

Rent praktisk sker der det, at Fibia kontakter hver enkelt af Samsø Bredbånds kunder for at høre om man vil have fiber lagt ind, og om man eventuelt også vil tilkøbe TV-kanaler.

Fremføringen af fiber vil primært foregå ved at man ved hjælp af en ‘mulvarp’ borer sig vej under jorden. I nogle tilfælde kan det blive nødvendigt enten at skære kablet ned i en rende i jorden, eller grave fiberen ned.

Samsø Bredbånd har indgået en serviceaftale med Fibia, så det vil stadig være Richard og Ivan, der udfører lokalt servicearbejde. Fejl skal dog rapporteres til Fibia, som så giver automatisk besked til Samsø Bredbånd om, at der er servicearbejde, der skal udføres.

Scroll til toppen