Lokalt samarbejde

Euronics Bissø, Fonet og Samsø Bredbånd er gået sammen om at markedsføre en fælles løsning. Du skal kun henvende dig ét sted, så hjælper vi dig med at få en samlet løsning på internet, TV, telefon og mobiltlf.

Euronics Bissø står for det praktiske, så kom ind i butikken i Langgade og få en gennemgang af dine nuværende abonnementer. Her kan du få hjælp til at få sammensat en løsning, som passer med dine behov.

Lokal service

Vore serviceteknikere bor på Samsø. Det betyder, at service kan ydes inden for kort tid.

sb_ann211x180mm_TRYK hele

Vores annonce i SamsøPosten

TV og mobiltelefon

TV

Her er der flere valgmuligheder: Viasat, Boxer eller …

Vi kan rådgive dig om, hvilken pakke der er bedst i det område, hvor du bor, da vi kender dækningsforholdene på Samsø.

Mobiltelefon

Bissø har valgt at satse på Lokaltelefonen som mobiltelefon. Lokaltelefonen benytter TDC’s mobilmaster, så dækningen er den samme som du kender den fra f.eks. DLG, Telmore og selvfølgelig TDC. Desuden giver Lokaltelefonen et tilskud til SIK på….. Så dermed støttes der også lokalt.

 

Internet

Hos Samsø Bredbånd kan du få internet. Du får en forbindelse, der giver dig op til 20 MBit både når du sender og når du modtager. 20 Mbit er rigeligt til at en familie på 4-5 stk sagtens kan bruge internettet samtidig.

Samsø Bredbånd har eksisteret siden 2012 og har over 1000 tilsluttede medlemmer. Vi dækker en stor del af Samsø, hvor signalet sendes i kæder fra en antenne til en anden.

Senest har vi etableret internet i Mårup Skov, hvor vi har ført signalet frem trådløst og derefter sender internetsignalet ud til medlemmerne via fællesantenneanlægget.

 

 

Telefon

Vil du gerne beholde dit 8659-nr? Her kan Fonet hjælpe.

Fonet leverer det der hedder ip-telefoni. Det betyder, at man kan beholde sit gamle telefonr. og ringe via internettet. Man skal derfor have en internetforbindelse, f.eks. hos Samsø Bredbånd.

Når man bruger internettet i stedet for TDC’s gamle kobberkabler til at ringe til nogen, foregår det digitalt. Derfor skal man enten have en ny ip-telefon eller en omskifter. Omskifteren ændrer det digitale signal, der bruges på internettet, til et analogt signal, som din gamle telefon bruger. Man kan altså godt beholde sin gamle telefon; men så skal man købe en omskifter for at kunne ringe via internettet. Og ellers kan man købe sig en særlig telefon, som er beregnet til ip-telefoni.

Scroll to Top