I dag for et år siden blev Foreningen Samsø Bredbånd stiftet. Der var vist ingen af dem, der var til stede den aften, der havde forstillet sig, hvordan foreningen ville udvikle sig. Og slet ikke dem, der blev valgt ind i bestyrelsen. Der var mange ting, de skulle sætte sig ind i, tage stilling til og ikke mindst bruge tid på. De mødtes hver 14. dag helt frem til november.

Foreningen var meget heldig, da der var mange gode kræfter, der gerne ville give en hånd med. Først og fremmest havde vi Ivan Larsen, der havde erfaring med etablering af netværk. Uden hans viden var det formentlig gået meget langsommere med at få etableret et stabilt system. Og den ildhu og entusiasme, der var blandt alle teknikerne bidrog også til at få udbredt systemet så hurtigt, som det er sket.

Vi var næppe kommet i gang, hvis ikke folkene fra MA-net og Vestdjursnet havde haft overskud til at optræde som fødselshjælpere. Men siden de første forsigtige skridt, er der sket meget og nu er vi oppe på at have 465 medlemmer tilsluttet. Det var der ikke nogen, der havde forestillet sig for et år siden.

Der er desværre stadig områder, hvor man ikke har mulighed for at komme på internettet med Samsø Bredbånd, for der er stadig problemer med at få ført signalet frem til områder med mange bakker og høje træer. Men som sædvanlig prøver teknikerne på alle mulige (og umulige) måder at finde på en løsning.

Scroll to Top