Fibia ruller fiber ud på hele Samsø

Nyt kapitel i Samsø Bredbånds historie

På en ekstraordinær generalforsamling afholdt den 29. september 2018 blev det vedtaget at acceptere Fibias tilbud om, at Samsø Bredbånds kunder  får en gratis tilslutning til det fibernet, som Fibia begynder at rulle ud i foråret 2019.

Alle, der har betalt for tilslutning (enten som Samsø Bredbånds nuværende kunder eller som har bestilt fiber), får lagt en fiberforbindelse ind i huset, og der installeres ligeledes en trådløs router, når udrulningen finder sted i det område, man bor i.  For at tidsplanerne skal kunne holde, skal man melde sig til så snart som muligt.

Man behøver ikke at sige ja til at få lagt fiber ind, men Samsø Bredbånd lukker for det trådløse signal, når der er rullet fiber ud et givet område.

Selve udrulningen er planlagt til at finde sted mellem 1. maj og 31. december 2019, og Samsø Bredbånd og Samsø Kommune er med i planlægningen, så der f.eks. ikke foretages udrulning i Ballen i festivalugen.

Alle Samsø Bredbånds kunder får en 100/100 Mbit forbindelse og abonnementsprisen bliver 229 kr pr måned de første 6 måneder. Derefter stiger prisen til 319 kr pr måned. Man kan derefter vælge at få sin hastighed reduceret til 10/10 Mbit, hvis man ikke har behov for andet end lidt emails og almindelig internetsurfing. En 10/10 Mbit forbindelse koster 229 kr pr måned.

Man kan også opgradere sin forbindelse til 300/300 Mbit eller 500/500 Mbit, henholdsvis 369 kr og 469 kr pr måned. Er man fritidssamsing og huset er registreret i BBR som fritidshus kan man få en 50/50 Mbit forbindelse, som kan sættes i bero i de perioder, hvor huset står tomt.

Scroll to Top