Driftstatus

Windows-opdatering kan forårsage internetafbrydelse

Det har vist sig, at nogle  Windows-opdateringer kan medføre, at man mister sin internetforbindelse. Se hvordan du løser problemet her.

Det er kun Windows-brugere, der risikerer at støde ind i problemet, og har ikke noget at gøre med, hvilken internetudbyder, man har.

Opgradering af senderne i Kolby

Nogle af senderne i Kolbyområdet bliver opgraderet torsdag d 31. maj kl. 9-12. De af vores kunder, der er koblet på Kolbysenderne, vil derfor kunne opleve kortere afbrydelser af internetforbindelsen i dette tidsrum. De berørte skulle have modtaget SMS-besked om det (hvis dette ikke er tilfældet, så venligst kontakt os med oplysning om hvilket mobilnr, der er gældende).

Driftsforstyrrelse i Mårup

På grund af en ikke anmeldt strømafbrydelse vil nettet være ustabilt i Mårup til kl.10. Vi beklager de gener dette måtte medføre

Opgradering af link til Vesterløkken – onsdag d 16. maj

På grund af opgradering af Linkantenner fra Sælvig til Vesterløkken vil der i områderne omkring Tanderup, Ringebjerg, Vesterløkken og i Rosenvejkvarteret kunne opleves afbrydelser af længere og kortere varighed. Opgraderingen vil foregå onsdag d. 16. maj mellem 9 og 15.

TV2 Play – problemer

TV2 Play har hele ugen haft problemer og det har givet store problemer for brugerne af TV2 Play. Version2 har forhørt sig om problemet og giver TV2s opskrift på løsningen her.  

Langemark/Torup

Vi har fået besked om at nogle af vore medlemmer ikke har internet i Langemark/Torup. Vi kan se, at der har været en kortvarig afbrydelse af signalet ved 15-tiden d. 23. aug (ca 7 min); men siden da har senderen kørt som den skal. Alle vore sendere kører som normalt, så hvis der ikke er internetforbindelse, må du meget gerne ringe til vores tekniker på 45343333.