Driftstatus

Driftstatus

Intet internet fra Samsø Bredbånd

Der er i øjeblikket ikke nogen forbindelse til internettet fra Samsø Bredbånd. Vi arbejder på at finde fejlen. Der er internetforbindelse for fiberkunderne.

Tordenvejr over Samsø

Flere af vores sendere er eller har været påvirket af fredagens tordenvejr. Bl.a. i Ørby, hvor strømmen er gået til en af senderne. Vi håber de kommer i gang så hurtigt som muligt, og beklager de gener, afbrydelserne har forårsaget.

Kabelbrud og udbedring

Vores interleverandør Telia har haft nedbrud på kablet til Samsø natten til torsdag. Fejlen blev repareret helt natten til fredag. Derfor har der været afbrydelser af internettet både natten til torsdag nat og natten til fredag.

Strømsvigt på hele Samsø

Samsø har været ramt af strømsvigt i løbet af natten. Det har betydet, at Samsø Bredbånds net også er blevet påvirket. Her kl. 8 er de fleste kommet på igen, men senderne i Brundby, Søtofte og Vesterløkken er endnu ikke kommet op endnu. Vores teknikere arbejder på at få udbedret problemerne.

Internet på Samsø – opdateret kl. 12.10

Kl. 12.10 er Telia-forbindelsen blevet genetableret. Telia er gået ned, og Samsø Bredbånd får internet fra Telia, derfor er der intet internet lige i øjeblikket.

Tranebjerg

Her tirsdag mellem 12 og 14 opgraderer vi vores sendere på Marsk Stigsvej og på Søtofte. Der vil kunne opleves afbrydelser af kortere varighed ind imellem. Vi beklager de gener, dette måtte afstedkomme.

Windows-opdatering kan forårsage internetafbrydelse

Det har vist sig, at nogle  Windows-opdateringer kan medføre, at man mister sin internetforbindelse. Se hvordan du løser problemet her.

Det er kun Windows-brugere, der risikerer at støde ind i problemet, og har ikke noget at gøre med, hvilken internetudbyder, man har.

Scroll til toppen