Driftstatus

Windows-opdatering kan forårsage internetafbrydelse

Det har vist sig, at nogle  Windows-opdateringer kan medføre, at man mister sin internetforbindelse. Se hvordan du løser problemet her.

Det er kun Windows-brugere, der risikerer at støde ind i problemet, og har ikke noget at gøre med, hvilken internetudbyder, man har.

Internet på Samsø – opdateret kl. 12.10

Kl. 12.10 er Telia-forbindelsen blevet genetableret. Telia er gået ned, og Samsø Bredbånd får internet fra Telia, derfor er der intet internet lige i øjeblikket.

Tranebjerg

Her tirsdag mellem 12 og 14 opgraderer vi vores sendere på Marsk Stigsvej og på Søtofte. Der vil kunne opleves afbrydelser af kortere varighed ind imellem. Vi beklager de gener, dette måtte afstedkomme.

Selsinggårde og Tanderup uden internet

Selsinggårde og dele af Tanderup er i øjeblikket uden internetforbindelse. Teknikeren er på vej, så vi regner med at få genetableret forbindelsen snarest.

Sommer og internetbelastning

Vi har registreret en stigning på op til 50% i internetforbruget i denne uge (uge 29) i forhold til internettrafikken resten af året. Hvis Samsø Bredbånd skulle kunne dække dette behov 100%, ville det betyde en stor investering i udstyr og medarbejdere og dermed væsentlig højere abonnementspris. Vi foreslår derfor, at man her i højsæsonen i så vid udstrækning som det er muligt downloader de film/serier og programmer, man gerne vil se, i stedet for at streame. Og hvis man bliver nødt til det, at man streamer i en lavere opløsning.

Opgradering af senderne i Kolby

Nogle af senderne i Kolbyområdet bliver opgraderet torsdag d 31. maj kl. 9-12. De af vores kunder, der er koblet på Kolbysenderne, vil derfor kunne opleve kortere afbrydelser af internetforbindelsen i dette tidsrum. De berørte skulle have modtaget SMS-besked om det (hvis dette ikke er tilfældet, så venligst kontakt os med oplysning om hvilket mobilnr, der er gældende).

Driftsforstyrrelse i Mårup

På grund af en ikke anmeldt strømafbrydelse vil nettet være ustabilt i Mårup til kl.10. Vi beklager de gener dette måtte medføre

Scroll to Top