En af de første ting jeg foretog mig, da jeg for nøjagtig et år siden flyttede til Samsø, var at melde mig til det nye projekt, som var i støbeskeen, ”Foreningen Samsø Bredbånd”.
Det var helt oplagt, at jeg måtte melde mig som fødselshjælper til et sådant projekt, idet jeg tidligere har arbejdet med trådløst netværk (på Tunø) samt at jeg har beskæftiget mig meget med webdesign og etablering af hjemmesider.
Heldigvis så alle involverede nødvendigheden af, at for at få et sådant projekt op at stå, måtte der en hjemmeside til så hurtigt som muligt.
Den opgave fik jeg så, efter at jeg allerede et par dage efter den stiftende generalforsamling, kunne præsentere et forslag til design og indhold.
Driften af hjemmesiden blev lagt ind under ”Kommunikationsgruppen”, som jeg så blev medlem af.
Samsø Bredbånd er vokset utrolig hurtigt, og vi har i gruppen vurderet, at det nu var på tide at skifte spor og tilpasse hjemmesiden de nye forhold.
Samtidig benytter vi lejligheden til at skifte web-platform til et system, der er mere tidssvarende og nemmere at gå til for nye operatører end det system, som jeg benyttede til ”den gamle” side. Jeg benytter så samtidig lejligheden til at træde tilbage som webmaster og lade yngre kræfter (jeg bliver 73 i næste måned) komme til.
Det har været en meget spændende oplevelse at være med til at få det hele op at stå, og det har været yderst interessant at indgå i kommunikationsgruppen, som er gennemsyret af professionalisme og entusiasme, og den har jeg da heller ikke tænkt mig at udtræde af på nuværende tidspunkt. Jeg er sikker på, at der stadig vil være opgaver, hvor mine ekspertiser vil være til gavn for foreningen.
Webmaster-jobbet overtages af Anne Grethe Olsen, Kolby, og her er hjemmesiden i gode hænder. Anne Grethe er ikke ny. Hun har været med i gruppen fra starten, og har udvist stor faglighed og grundighed i de opgaver, hun har udført indtil nu.
Så velkommen Anne Grethe, og tillykke Samsø Bredbånd med den nye webmaster.

Med venlig hilsen
Ernst Hornslet
Maarup

Scroll to Top