Udskiftningen af masten ved redningsstationen skulle nu være fuldført uden at det har skabt for mange gener for brugerne.

I Samsø Posten den 25. oktober kan man læse, at udskiftningen forhåbentligt har vidtrækkende konsekvenser for de af foreningens medlemmer, der bor i Nordby-området.

Planen er, at der skal sendes et signal direkte fra Tranebjerg til Nordby, idet Brdr. Kjeldahl har genbrugt den gamle mast og opstillet den i Nordby, og vi har fået en aftale om, at vi også kan benytte Nordbymasten.

Det bliver første gang, vi skal sende over så lang en strækning og samtidig skal der også sendes over vand, hvilket normalt kan være problematisk på grund af genspejling af signalet fra vandet i stille vejr. Men hvis signalet kommer tilstrækkeligt højt over vandet, skulle problemet med spejling kunne undgås. På grund af disse udfordringer skal forbindelsen testes grundigt igennem, før der åbnes for medlemmernes adgang til internettet i Nordby og omegn.

Derfor anbefaler vi, at du melder dig ind i foreningen, hvis det ikke allerede er sket, og bestiller tilslutning, så du kan komme på Samsø Bredbånds hurtige internet lige så snart der er kommet ‘hul igennem’ til Nordby.

Scroll to Top