Samsø Bredbånd tilbyder internet med en kapacitet på op til 20 Mbit download og upload. Prisen er kr. 125,- pr. måned incl. moms.

Der er frit dataforbrug. Der kommer altså ikke nogen ekstraregning, hvis man ser tv eller film via nettet. Det kan man ellers risikere, hvis man går på nettet via mobilt bredbånd.

Den høje download-hastighed reducerer ventetiden, når man har klikket, og det er slut med “hakkende” levende billeder. Den høje upload-hastighed er en fordel, hvis man har behov for at sende store filer til samarbejdspartnere, eller når man uploader fotos til nettet.

Klar-til-brug

Samsø Bredbånds tekniker installerer en klar-til-brug standardløsning, inklusive en trådløs router.

Er der særlige forhold, der gør sig gældende, så der skal sættes antennemast, beslag eller lignede op, betales dette separat på efterfølgende faktura.

Forudsætning for at blive tilknyttet Samsø Bredbånd er et medlemskab af foreningen (kr. 100 årligt), samt betalt tilslutning, se abonnementsvilkårene her.

Den trådløse router, der følger med, er en standardrouter, der kan klare de mest almindelige internetopgaver. Men, hvis man har behov for meget streaming, har et stort hus eller andre tungere opgaver, vil vi anbefale, at man anskaffer sig en større og kraftigere router.

Gør-det-selv-løsningen er afskaffet. Det har vist sig, at mange af de fejlmeldinger, vi har modtaget, har været forårsaget af forkert opsætning af antennen, dårlig fastgøring af kabel, o.lign. Derfor opsætter vores tekniker nu alle antenner, og samtidig monterer han også den trådløse router.

Frit udsyn bedst

En stabil forbindelse kræver direkte udsyn fra sendemasten til husstandens modtager, hvilket kan kræve beskæring af træer og lignende. Med frit udsyn kan du komme på nettet med en hastighed på op til 20 Mbit i download og upload.

Erfaringen har dog vist, at det i enkelte tilfælde er muligt at opnå en tilfredsstillende forbindelse uden direkte udsyn til sendemast, men så får man ikke helt op til 20 Mbit.

Du kan bestille HER.

OBS: Foreningen udbyder ikke oprettelse af e-mailadresser. Årsagen er, at langt de fleste allerede har egen e-mailadresse, og at man kan få problemer, hvis ens mail er knyttet til et specielt net, hvis man for eksempel flytter. Har du ikke en e-mailadresse, så kan du oprette en gratis for eksempel via Google (Gmail) eller Microsoft (Live) .