Langemark/Torup

Vi har fået besked om at nogle af vore medlemmer ikke har internet i Langemark/Torup. Vi kan se, at der har været en kortvarig afbrydelse af signalet ved 15-tiden d. 23. aug (ca 7 min); men siden da har senderen kørt som den skal.

Alle vore sendere kører som normalt, så hvis der ikke er internetforbindelse, må du meget gerne ringe til vores tekniker på 45343333.

Ørby – vedligeholdelsesarbejde

Her onsdag den 21. juni udføres der vedligeholdelsesarbejde på senderen i Ørby. Det kan betyde afbrydelse af internetsignalet i kortere periode. Vi beklager de gener, dette arbejde medfører.

Besser/Sildeballe ustabilt net

Der kan opleves svingende hastighed i området omkring Besser/Sildeballe.

Dette skyldes at forbindelsen til området fra Tranebjerg er svingende i kvalitet. Vi arbejder på sagen og forventer at fejlen er endelig rettet i løbet af ugen.

Internetudfald i Besser

I dag mandag den 9. januar skifter vi sender i Besser by. Det vil betyde, at man kan opleve kortvarige internetudfald.

Den eksisterende sender bliver nu erstattet med en rigtig mast. Det betyder, at signalet bliver bedre i Besser. Der kommer en rundstråleantenne op, som de fleste i området vil blive tilsluttet. Derudover kommer der retningsbestemte paneler op, så dem, der bor lidt længere væk, og som hidtil ikke har haft så godt et signal, vil kunne få et bedre signal også.